• Gratis levering in NL, BE en DE
  • Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Mix & Match swimwear in cupmaten
  • Trendy en een goede pasvorm
NL

NEW IN // FIRST DROP OUT NOW

Door Naomi van Dijk

Bijgewerkt op 24 november 2023

VOOR ELKE TRENDSETTER: ONZE EARLY BIRD COLLECTIE

Voor de Beachlife SS24 worden jullie meegenomen in een prachtige en romantische wereld: Puglia, Italië. De elegante en stylish collectie komt hier perfect tot z'n recht. 

Ben jij een echte trendsetter? Zorg dan dat je een van de eerste bent met de nieuwste stijlen en prints voor 2024. De 2024 collectie is er een met krachtige en onweerstaanbare on-trend kleuren, de echte musthave prints en nieuwe stijlen. Het is speciaal ontworpen voor verschillende lichaamstypes met cupmaten tot en met F. De eerste drop van de nieuwe collectie ontdekken? Scroll dan naar beneden en ontdek welke stijl het beste bij jou past. 

FIERY RED

Een eye-catching kleur die je letterlijk in vuur en vlam zet. Een rode bikini of badpak is deze zomer niet uit je garderobe weg te denken. De combinatie van de vurige kleur en de sexy fits maakt dat jij deze zomer de show steelt op elk strand.

VANILLA & BLACK

Feel in vogue in Vanilla & Black. Een elegante, stylish en chique print is in 2024 echt de Vanilla & Black van Beachlife. De mix van zwart en wit zorgt voor een klassieke uitstraling die iedereen kan rocken en die nooit uit de mode zal raken. 

CHOCOLATE SHINE

Sparkle away in de Chocolate Shine print van Beachlife. De combinatie van de zachte kleur en de lichte shimmer zorgen voor een speelse maar elegante look deze zomer.

LEOPARD LOVER

Take a trip to the wilde side met onze Leopard Lover print. Deze dierenprint raakt nooit uit de mode en is een klassieke print voor degene die op willen vallen. 

 

 

 

 

Alle items zijn verkrijgbaar in onze webshop. We kunnen niet wachten om te zien hoe jij onze nieuwe collectie zal dragen! Vergeet niet je leukste foto’s te delen via Instagram! Tag @beachlife.com.official #beachlifeswimwear